nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Rubi

Geboortejaar: juni 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
11-07-2022

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

We kunnen wel zeggen dat Rubi de mooiste hond is die we in Kimba hebben, hij is geweldig! Rubi is heel mooi, hij is sociaal, heel vriendelijk en lief, we zouden zelfs kunnen zeggen da hij heel evenwichtig is. Hij is ook lief en goed met andere honden. In het asiel is hij een rustige hond, hij speelt als er iemand is om mee te spelen en hij houdt van knuffelen.

Rubi zat in een heel oud, verlaten, huis en was in een erg slechte conditie. We hebben hem eind mei gered en bij een opvanggezin ondergebracht zodat hij goed kon herstellen en hij is daarna, in juni, naar het asiel van Kimba gekomen. Rubi is nu in weer in een erg goede conditie, mooi en volledig hersteld. En dan bedoelen we niet alleen lichamelijk, maar hij heeft ook een beter humeur en is veel gelukkiger dan de dag dat we hem redden. Rubi komt altijd als we hem roepen, hij staat altijd netjes in de rij voor een snoepje en wacht geduldig tot het zijn beurt is, hij is echt heel lief. Rubi is licht positief getest op Leishmania (1/40 – dit betekend dat hij ermee in contact is geweest maar dat het nog geen Leishmania is). Binnenkort wordt de test herhaald, hij is in een zeer goede conditie dus de kans is groot dat hij negatief zal zijn.

Rubi heeft ook een heel bijzondere blik, diep en helder, hij is al mooi om te zien maar heeft nog een mooiere ziel! Wie geeft deze mooie jongen, na alle ellende die hij al meegemaakt heeft, eindelijk zijn eigen lekkere, zachte mand.

(Input 11 juli 2022)

Video

dogstars