nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Asoanya (ASO)

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
05-07-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife Sabine:

Asoanya werd samen met zijn broertje Aroanya in een grot gevonden. Helemaal alleen, zonder moeder in de buurt...waarschijnlijk werden ze beide daar achtergelaten.

Gelukkig waren ze zo jong dat ze zich niks van deze nare start in het leven herinneren.

Asoanya is een heerlijke knuffelkont die heel vrolijk en dapper in het leven staat. Het is nog maar een klein ventje maar hij is niet snel onder de indruk, heeft geen rugzakje en kan met zijn stabiel en zacht karakter gewoon met alles en iedereen goed in het asiel. Wat een genot om hem om je heen te hebben! 

Hij kan echt met elke hond goed en leeft, ondanks zijn jonge leeftijd, samen in de buitengroep waar zowel hele grote maar ook kleine hondjes lopen. Ook qua leeftijden zit er van alles in de groep, hij is zelf de jongste maar ook de meest kwetsbare oudjes verblijven in deze groep. Deze slimme jongen weet precies wie hij gek kan krijgen voor een spelletje of met wie hij juist lekker rustig zijn siestas kan delen. 

Het is een grote goedzak en hij loopt ons graag achterna. Hij zal zich niet wild opdringen en "sjokt" zo achter ons aan, tussen de katten, schapen, geiten of paarden, als hij er maar gezellig bij mag zijn! Alles is gewoon prima, hij past zich onvoorstelbaar snel aan bij iedereen.

Asoanya weet zichzelf ook prima te vermaken en als goede pup vindt hij het heerlijk om een rustig hoekje op te zoeken om zijn baterijtjes weer even op te laden tussen door of zie je hem ook vaak in z’n eentje genieten met een speeltje.

We zijn nu ook begonnen met het buitenwandelen met hem. Het tuigje vindt hij nog wel raar want hij loopt hier altijd los en komt meteen wanneer je hem roept. Kortom, hij ziet het nut van en riem nog niet echt maar hij leert heel snel en super graag. En voor een "goed zo" doet hij echt alles dus we weten zeker dat hij het wandelen aan de riem ook al snel onder de duim zal hebben.

We hopen dat deze zachte kanjer snel opgemerkt wordt door een lieve familie die hij voor de rest van zijn mooie leven trouw mag zijn want een eigen plek, een eigen mens...daar droomt hij van!

(Input 5 juli 2022)

Video

dogstars