nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Kimba

Geboortejaar: november 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
30-06-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Kimba werd gered uit het gemeentelijk asiel. Ze werd daar achtergelaten met gescheurde pezen in haar linker voorpoot en werd daar geopereerd. Omdat de wond op haar elleboog zit, heeft het nog de nodige tijd nodig om helemaal te genezen, dus ze heeft nog steeds dagelijkse behandelingen en controles nodig. 

Maar voor Kimba zijn de gescheurde pezen van haar poot geen probleem. Dat ze wat mank loopt weerhoudt haar er niet van om van het hondenleven te genieten, en te rennen en te spelen zoals elke andere hond dat doet.

Kimba is een vrolijke hond, ze zit vol liefde en geniet met 100% van het gezelschap van onze vrijwilligers. Ze volgt ze altijd om door hen in hun armen te worden gehouden, haar buik door hen te laten kriebelen en met hen te knuffelen. Ze speelt ook graag met ze en geeft kusjes. Kimba is een actieve hond tijdens het spelen en een rustige hond in haar kennel. Kimba is een hond die probleemloos in de omgang is, ze loopt al heel goed aan de lijn en is, in het asiel, niet agressief naar katten maar dit kan in een nieuwe omgeving weer anders zijn. Wie geeft Kimba een welverdiende nieuwe kans en gaat samen met haar genieten van het leven.

(Input 30 juni 2022)

Video

dogstars