nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gizem

Geboortejaar: augustus 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 35
Gewicht: 6
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
28-06-2022

Omschrijving

Asiel Apama:

Gizem werd zwervend gevonden op de snelweg buiten een dorp. Het meisje dat haar vond, nam haar een week in huis, maar de eigenaar van het huis waar ze woont, staat geen huisdieren toe. Daarom bracht ze Gizem op 10 juni 2022 bij ons. Kleine Gizem was zoooo mager maar ze komt nu al aan.

Zoals je op de eerste foto's kunt zien was ze die tijd erg verdrietig maar nu in het asiel is ze een stuk gelukkiger maar ze heeft er een hekel aan om opgesloten te worden, ze huilt dan veel.

Gizem gedraagt ​​zich perfect met alle andere honden, ze speelt met iedereen en ze rent graag rond door het hele asiel. Ze is heel slim en ze gaat ook lief de kennel  in als het tijd is maar huilt dan echt heel erg als ze ziet dat de deur dicht gaat, ze is echt heel aanhankelijk met mensen.

Er zitten zo veel Podenco’s in onze asielen en het is zo moeilijk om ze te laten adopteren omdat veel mensen denken dat dit ras niet als huisdier gehouden kan worden, maar dat is niet waar.

We zijn altijd bang dat jagers, die de Podenco’s gebruiken, op een dag zullen in breken en ze uit het asiel zullen halen, het asiel is niet veilig voor de Podenco's. Welke lieve familie heeft voor Gizem een veilig en forever thuis, een thuis waar echt goed voor haar gezorgd gaat worden.

(Input 28 juni 2022)

dogstars