LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Channely

Geboortejaar: februari 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-06-2022

Omschrijving

Asiel Animals Sense Sostre:

Channely is samen met 10 andere honden bij ons gekomen. Er was brand uitgebroken in een illegale jachtkennel. De brandweer en wij hebben 11 honden kunnen redden... 16 andere honden hebben het helaas niet gered. Het was een vreselijke gebeurtenis, heel erg verdrietig .... het is bijna niet voor te stellen.

Channely is één van hen, ze is een Podenco Paternino en kan prima met andere honden, zowel met reuen als met teefjes. Ze leeft op dit moment samen met Pinxu (een reutje) en Carbonera (een teefje), en Channely is met hen niet dominant. Bij aankomst was ze een beetje verlegen (niet bang) in, voor haar, nieuwe situaties. Ze was het niet gewend dat iemand haar lief vond, dat ze aangehaald werd, noch om aan de lijn te lopen. Nu is ze vriendelijk tegen mensen, is ze actief en gelukkig en vindt ze het heerlijk om verzorgd te worden en ook loopt ze inmiddels geweldig met vrijwilligers.

Wat zou het fijn zijn voor Channely dat ook zij haar verdiende kans krijgt en snel het echte hondenleven kan gaan ontdekken.

(Input 27 juni 2022)

dogstars