nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Menta

Geboortejaar: mei 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-06-2022

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Menta is gered samen met haar broer, niet echt samen want we konden eerst Menta redden en 2 dagen later haar broer Regaliz. Ze zaten in de buurt van een typisch platteland restaurant, wat we in Spanje een venta noemen. Ze gingen daar altijd naar toe om wat te eten te halen maar mensen haalden ze daar altijd weg, gooiden stenen naar ze of schopten ze, wat niet alleen triest was, maar ook heel verdrietig. Er was een dame die verderop woonde en die ze eten gaf om ze ver weg te houden van de plaats.

Zodra we plaatst hadden in Kimba zijn we ze gaan halen. Toen we daar aankwamen konden we Menta zo meenemen, ze wilde gered worden, waarschijnlijk was ze te moe om alleen op straat en op het land te overleven. Maar haar broer Regaliz voelde er nog niets voor om gered te worden en vertrok. We bleven daar nog enkele uren, maar hij kwam niet terug. We besloten om Menta naar Kimba te brengen en later weer terug te gaan. Twee dagen later konden we haar broer ook meenemen.

Menta is een geweldig hondje, ze is niet alleen mooi, maar ook erg vriendelijk, schattig, charmant, kortom ze is erg lief. Ze had veel wonden van de teken en vlooien en een infectie in de oren, arme Menta, maar nu is ze al mooi hersteld, ze is zo mooi!

Ze is gewoon geweldig, ze geeft zich helemaal over als we haar knuffelen, ze weet dat ze veilig is, en dat ze kan ontspannen en genieten. Wie heeft voor Menta een eigen warm mandje en geeft haar het leven  dat ze verdient.

(Input16 juni 2022)

Video

dogstars