nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Regaliz

Geboortejaar: mei 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 37
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-06-2022

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Regaliz hebben we 2 dagen na de redding van zijn zusje kunnen redden, je kunt je voorstellen dat we niet meer konden slapen, het is niet gemakkelijk om één ​​hond te redden en de ander daar alleen te moeten achterlaten. Maar hij voelde zich, in eerste instantie, er niet goed bij en dus  was zijn redding op dat moment niet mogelijk. We belden onze vrienden van Sos Rescue omdat zij een grote vangkooi hebben en we gingen samen met hen proberen Regaliz te redden. We wachtten op dezelfde plaats van 9.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur ’s avonds en toen verscheen hij weer. Je moet tijd nemen en niet wanhopig worden met podenco's, het zijn erg slimme honden, dus je moet gewoon wachten tot ze besloten hebben dat ze gered willen worden. Regaliz wilde gered worden en daarom liep hij de vangkooi in.

Hij was in het begin heel voorzichtig toen hij het asiel binnen kwam, hij was er niet zo zeker van of hij ons kon vertrouwen. Hij wist niet waar hij terecht gekomen was maar alles werd veel beter toen hij zijn zusje weer ontmoette. In 2 dagen loopt hij vrij rond met alle andere honden, hij geniet elke dag van eten en vers water en van het spelen met andere honden.

Regaliz is het begin een beetje verlegen maar een paar minuten later al heel lief en schattig, de Manetos zijn zulke mooie en lieve honden. Hij heeft dezelfde kleuren als zijn zus, maar zijn zus is een Podenco Andaluz en Regaliz een Podenco Maneto, waarschijnlijk was of mama of papa een Maneto. Ze lijken erg op elkaar, maar Regaliz heeft de typische korte pootjes van de Maneto, maar ze zijn allebei geweldig. Regaliz ontdekt knuffels en lekkernijen en hij is er dol op. In het filmpje is het moment te zien toen ze elkaar weer zagen, zo lief!

Ze zijn goed samen maar ook met andere honden zijn ze goed, geen probleem, ze maken in het asiel weer nieuwe vriendjes.

We weten dat er op dezelfde plaats nog een Maneto rondloopt, misschien nog een broertje? een neefje? je weet maar nooit... maar ook die gaan we zo snel mogelijk redden. Ook voor Regaliz zoeken we een eigen warm mandje en een nieuwe kans op het leven dat ook hij verdient.

(Input 16 juni 2022)

Video

dogstars