nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Dumbo

Geboortejaar: maart 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Gewicht: 3
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 24-08-2022
Toegevoegd:
06-06-2022

Omschrijving

Asiel Apama:

Update 23 augustus 2022: Helaas is er voor Dumbo nog helemaal geen belangstelling geweest en dat terwijl hij zo lief is. De vrijwilligster van het asiel heeft een paar nieuwe foto’s gestuurd om te laten zien dat hij niet alleen lief is maar ook maar ook nog eens heel mooi! 9 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 6 juni 2022: Dumbo is samen met zijn zusje Candy en nog twee zusjes verlaten door hun eigenaar toen ze nog maar een maand oud waren. Hij wilde ze naar het gemeentelijk asiel (dodingstation) brengen. Maar voordat hij ze daar ging brengen, belden ze ons om te vragen of we plaats voor ze hadden in ons asiel en daarom hebben we ze opgenomen.

De twee zusjes zijn al samen geadopteerd en nu hebben we nog Dumbo en zijn zusje Candy. Dumbo heeft de kaneelkleurige vacht en Candy heeft een beetje wit in haar poten en om haar nek. De twee zijn zo ontzettend lief, ze blaffen helemaal niet. Ze zullen niet groot worden verwachten we, we denken dat ze max. 9 kilo zullen wegen als ze volwassen zijn. Op dit moment zit Dumbo met zijn zusje in een opvanggezin met andere honden en daar zijn ze heel goed geïntegreerd. Ze hebben zelfs een klein meisje om mee te spelen. Het asiel is zo vol met hondjes, wat zou het mooi zijn als Dumbo snel een eigen liefdevolle familie of baasje vindt waar hij op kan groeien en voor altijd mag blijven.

 

dogstars