nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nari

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 24-06-2022
Toegevoegd:
06-06-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 24 juni 2022: Mooie Nari is 14 juni samen met haar zusje naar Nederland gekomen om hier op haar gouden mandje te wachten. Hoewel alles nieuw is en dus best spannend, onderzoekt ze alles een beetje terughoudend maar met veel nieuwsgierigheid. Nari is lekker speels en levendig, maar na wat ravotten is ze rustig en doet ze graag schoonheidsslaapjes. En een lekkere aai over haar koppie weet ze ook te waarderen. Met wandelen aan de riem wordt dagelijks geoefend en er wordt hard gewerkt aan de zindelijkheidstraining. 8 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Op 14 juni is Nari samen met haar zusje Nova naar Nederland gekomen. Zij mag nu eerst even wennen in het opvang gezin dus over een tijdje zult u hier een update kunnen lezen van het opvang gezin.

Geschiedenis uit het Asiel Tenerife (Sabine):

Input 6 juni 2022: Nari is een prachtig klein Podenco teefje die dol is op spelen en knuffelen. Knuffelen...is haar hobby nummer 1! Ze is duidelijk de rustigste van het nestje en bekijkt meestal vanaf een afstandje het wildere ravotten van haar broers en zussen. Ook al heeft ze ook zeker haar gekke momentjes waar ze maar al te graag mee doet! 

Nari kan zonder problemen met andere honden en zelfs met katten overweg, ze heeft een stabiel karakter en loopt problemen voorbeeldig uit de weg voor zo een jonge pup. Ze maakt het haarzelf gewoon niet moeilijk. Ze geniet van de momentjes aandacht en grijpt elke kans om bij ons op schoot te zitten en geknuffeld te worden. Dit zachte dametje verblijft nu nog in het asiel maar vliegt volgende week richting Nederland met haar zusje Nova om daar in de opvang te wachten op die welverdiende definitieve gouden mand. Dat lieve baasje die ze trouw mag zijn voor de rest van haar leven en waar ze al die liefde aan kan geven die ze heeft!

 

Video

dogstars