nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nova

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 24-06-2022
Toegevoegd:
06-06-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 24 juni 2022: Knappe Nova is op 14 juni samen met haar zusje naar Nederland gereisd om in een gastgezin te leren hoe je je voorbeeldig gedraagt in huis (ala podenco style natuurlijk). En wat doet ze het goed! Uiteraard is alles nog nieuw en spannend, maar ze neemt alles stoer en rustig op en treed alles nieuwsgierig tegemoet. Kroelen en knuffelen is ze dol op, ze is lekker speels en daarna ploft ze heerlijk in de meest vreemde houdingen in de kussen neer. Wandelen aan de riem gaat al best goed en de zindelijkheidstraining is gestart. 12 nieuwe foto’s en een nieuwe video toegevoegd.

Op 14 juni is Nova samen met haar zusje Nari naar Nederland gekomen. Zij mag nu eerst even wennen in het opvang gezin dus over een tijdje zult u hier een update kunnen lezen van het opvang gezin.

Geschiedenis uit het Asiel Tenerife (Sabine):

Input 6 juni 2022: Nova is een klein Podenco teefje die dol is op spelen en knuffelen. Ze is een tikkeltje verlegener dan haar broertjes en zusjes en over het algemeen erg zacht en knuffelig. Ze heeft gewoon een geweldig karakter! En die oren dan...om smoorverliefd op te worden. Nova gaat nieuwsgierig door het leven en is dol op mensen. Als ze ook maar stilletjes in je buurt mag zijn...dan is ze helemaal gelukkig.

Prachtige Nova verblijft nu nog in het asiel maar deze gelukkige kleine dame mag volgende week samen met haar zusje Nari naar Nederland vliegen om daar in de opvang verder te groeien tot haar welverdiende forever gouden mand wordt gevonden!

 

Video

dogstars