nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bico

Geboortejaar: mei 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 31-07-2022
Toegevoegd:
16-05-2022

Omschrijving

Asiel La Huella Verde:

Update 31 juli 2022: 4 nieuwe foto's en video geplaatst

Input 16 mei 2022: Bico zwierf al vele dagen, misschien wel vele weken, op straat en ze was erg bang. Ze liet niemand in de buurt komen. Maar het is ons gelukt om een ​​ritueel op te zetten door elke dag eten op dezelfde tijd op dezelfde plek te zetten. Dankzij deze routne zijn we erin geslaagd om haar te vangen met een vangkooi. Mogelijk is Bico na het jachtseizoen in februari verlaten en heeft ze lange tijd op straat moeten overleven. Toen ze werd gered, was ze heel erg mager. Na een paar weken bij ons ziet ze er gezond uit en is ze niet bang voor mensen, ze is nu blij en kwispelt met haar staart naar de vrijwilligers.

Als we een beschrijving van haar karakter moeten geven dan is dat: heel liefdevol. Ze is bang voor vreemde mensen maar als ze 5 minuten bij hen is verliest ze haar angst en is ze een geweldige hond, heel erg lief. Bico is lief, schoon, onderdanig en gehoorzaam.

Met andere honden is ze een erg liefdevolle en respectvolle hond, ze is niet angstig en erg vriendelijk. Bico is erg onderdanig en zachtaardig en speelt met de andere honden in het asiel. Met katten is ze ook oké, in het begin is ze erg onderdanig en bang voor katten, maar daarna is ze oké. Bico is lief en aardig met de mensen die ze kent, als ze ze niet kent, is ze wantrouwend, maar nadat er kennis is gemaakt en weet dat ze ze kan vertrouwen is ze een lieve en geweldige hond, erg zachtaardig en gehoorzaam. Hopelijk komt haar welverdiende kans snel en kan ze gaan genieten van het leven dat ze verdient!

 

Video

dogstars