nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Hera

Geboortejaar: december 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-05-2022

Omschrijving

Opvang Greet:

Dit is Hera ….. een vriendin van Union Animal zag dit hondje al een tijdje op straat rondzwerven waar ze het risico liep dat ze aangereden zou worden.
Mensen voerden haar al weken maar ze liet zich niet vangen, er is toen een vangkooi neergezet en gelukkig hebben we haar daarmee kunnen redden.

Eenmaal bij de dierenarts kwamen we erachter dat haar gezondheidstoestand niet heel goed is, ze heeft verschillende oude wonden, op haar rechterheup, in de midden van haar staart, op haar neus en op haar linker schouder maar die helen inmiddels alweer mooi. Verder heeft ze wonden aan  de binnenkant van haar achterpootjes en ontstoken oor-randen met wat knobbeltjes en ook dit begint ook alweer wat te helen. En hier en daar is er nog het één en ander niet goed met haar gebit.

Hera is nu nog angstig, maar niet agressief. Ze houdt nog afstand en zal tijd nodig hebben om mensen te kunnen vertrouwen maar ze is goed met de puppies waar ze nu bij in de kennel zit. Hera is nog niet zover maar we zullen er alles aan doen om haar te laten herstellen en een mooi en gelukkig leven te geven.

(Input 16 mei 2022)

Video

dogstars