nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Renate

Geboortejaar: november 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 65
Gewicht: 20
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
17-04-2022

Omschrijving

Asiel Tanamera:

Prachtige Renate werd gered uit erbarmelijke omstandigheden. Haar moeder werd gebruikt voor de fok en helaas slecht gehouden. Gelukkig konden we zowel mama Pluma als haar 4 pups uit deze situatie redden. De pups waren toen slechts 3,5 week oud en hebben daardoor van die vervelende tijd niet veel meegekregen.

Renate groeide (groeit) op bij Tanamera, eerst met mama Pluma erbij, maar nu gewoon gezellig met haar zus Netty. Mama was de pups na een tijdje echt zat (zo gaat dat bij honden), en de pups waren erg onstuimig en wild. Geef mama eens ongelijk!

Renate is gek op mensen, vooral de mensen die ze kent en een echte hooligan! Ze bijt graag in handen en voeten voor aandacht en het kost ons altijd wel  5 minuten om haar rustig te krijgen. Maar dan wil ze ook echt knuffelen en weet dat als ze niet knabbelt aan je handen, die heel lekker kunnen kriebelen achter je oren! Ze is met 5 maanden al wel aan de grote kant en nu rond de 20 kilo. Zelfs nu al een echte blikvanger, met haar mooie ogen en grote oren.

Renate is gesocialiseerd, maar in de asiel omgeving. Daar loopt ze aan de lijn en is zindelijk. Helaas hebben we haar in het dorp nog niet kunnen trainen, hetgeen betekent dat ze nog veel moet leren aan lopen in drukte, auto’s en bij nieuwe geluiden. Een top hond dus, maar socialisatie in het normale leven zal nog wat tijd in beslag nemen. We verwachten dat dat in de juiste familie geen probleem zal zijn! 

(Input 17 april 2022)

dogstars