nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Luna

Geboortejaar: januari 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 03-09-2022
Toegevoegd:
22-03-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 3 september 2022: 5 nieuwe foto's toegevoegd

Update 01 juli 2022: nieuwe video geplaatst

Update 28 april 2022: nieuwe video geplaatst

Input 22 maart 2022: Onze speciale mama Luna heeft lang voor zichzelf moeten zorgen maar ook voor haar kleintjes! 

Gelukkig kwam er een eind aan het overleven op straat en werd ze gevangen en naar het asiel gebracht. Uiteraard mag het hier niet bij ophouden ook al is Luna nu al duidelijk dankbaar met de verbetering van haar leventje. We gunnen haar dan ook het ontdekken en genieten van het echte hondenleven, het fijne gevoel dat ze veilig is en er voor de rest van haar leventje liefde zal zijn...

Luna haar pups werden gelukkig al snel geadopteerd maar Luna wacht helaas nog steeds op haar welverdiende kans. Ze is erg onzichtbaar in het asiel want ze zal zich absoluut nooit opdringen, ze maakt zich het liefst onzichtbaar tot de drukte weg is en komt dan voorzichtig maar vastberaden om een zachte knuffel en aandacht te halen. Helaas is het dan al vaak te laat, te veel hondjes, te weinig tijd...

Luna is nog onzeker en zal zeker haar tijd nemen om je te leren kennen en te bepalen of je wel echt te vertrouwen bent. Dit komt waarschijnlijk door haar slechte leven op straat waar ze zoekend naar eten overal werd weggestuurd. 

Toch zodra je haar vertrouwen hebt...kan je je niet iets mooiers indenken want je ziet dan in haar blik hoe belangrijk je voor haar bent en hoe graag ze je trouw wil zijn en haar best wil doen.

Buiten geniet Luna van de wandelingen. Deze gebeuren twee keer per week en ze staat dan kwispelend achter de rest van de honden te wachten om aangelijnd te worden. In het begin van de wandeling hangt haar neusje tegen de grond en loopt ze op flinke tempo door. Na dat het enthousiasme iets minder is geworden, na zo veel dagen binnen, dan heb je haar aandacht en komt ze maar al te graag om een koekje of een zachte aai vragen.

Luna is een zacht en gevoelig hondje die haar rust zeker op prijs stelt. Ze kan prima met andere honden en loopt problemen en spanning uit de weg. Voor deze lieverd zoeken we een baasje met ervaring en het liefst met al een stabiele hond in huis. Een eigen plek die ze thuis mag noemen en waar ze zich eindelijk zo veilig kan voelen dat ze kan opbloeien tot die vrolijke kwispelende podenco dame die ze nu al steeds vaker laat zien!

 

Video

dogstars