nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Alandren

Geboortejaar: november 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 52
Gewicht: 16
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-01-2022

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Alandren werd in december gevangen met de hulp van een vangkooi, hij was op zoek naar voedsel omdat hij toen al vele weken in de steek gelaten was. Alandren is te zachtaardig, te onderdanig en te jong. Het was mogelijk de eerste keer dat hij mee op jacht was toen de jager besefte dat hij te zachtaardig was en dus lieten ze hem in de steek. Alandren was erg bang en stond ons niet toe om dichtbij te komen. Daarom moesten we proberen om hem met een vangkooi te vangen. Na vele weken proberen zijn gewoontes en routines te achterhalen is dat uiteindelijk gelukt. Alandren laat z’n angsten varen zodra hij aangehaald wordt en knuffels krijgt, het is een jonge hond met een goed en heel opgeruimd hart.

Alandren heeft een mooi karakter, hij is lief en opgewekt maar ook een jachtinstinct (hoewel hij geen goede jager is) dus voorzichtigheid blijft nodig.

Met andere honden is hij erg lief en onderdanig, hij speelt graag met ze. Hij is ook is goed met katten, de eerste week na zijn redding was hij in een opvanggezin met katten en dat ging goed. Alandren is dol op mensen, zowel volwassenen als kinderen en ook dan is hij in het begin verlegen maar daarna is hij één brok puuuuure liefde! Alandren is op zoek naar zijn eigen familie aan wie hij liefde kan geven maar ook terug zal krijgen, hij verdient het!

(Input 22 januari 2022)

dogstars