nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Jack

Geboortejaar: november 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
21-01-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Onze grappige Jack werd gered uit het asiel van La Palma dat helemaal vol stroomde met honden die hun thuis waren verloren door de uitbarsting van de vulkaan. Sindsdien verblijft hij in onze podenco groep in het asiel op Tenerife.

Bij aankomst merkten we al dat hij last had van en amper zicht leek te hebben met zijn rechteroog. Omdat dit erger werd hebben toch een second opinion gevraagd. Na bezoek van de oog specialist en verschillende testen werd besloten dat we dit oog het beste konden verwijderen om terugkomende infecties te stoppen maar ook vooral omdat bleek dat hij dus echt helemaal niks zag met dit oog, het stoorde dus alleen maar! Gelukkig werd wel meteen bevestigd dat zijn linkeroog helemaal perfect werkt en zien we na zijn herstel een nog blijere Jack genieten van het leven zonder last.

Hij heeft er wel een bijnaam bij gekregen: gekke One Eyed Jack! Maar hem scheelt het echt allemaal niks, alles is even gezellig. Zijn aanpassingsvermogen en vooral zijn besmettelijke levenslust en vrolijkheid blijven ons verbazen, elke dag weer. 

Jack vindt gewoon alles prima en even leuk. Het is een heerlijke actieve blije hond. Het liefst wil hij wandelen en er met je op uit trekken. Buiten vindt hij het leven helemaal te gek. Hij snuffelt, hij wandelt, hij wil rennen, hij wil spelen, hij is geïnteresseerd in zijn omgeving en gaat graag en vrolijk met je op onderzoek uit. 

Deze schat weet gewoon overal het beste van te maken, zelfs van het leven onder de zware condities van het asiel maar hij verdiend zo veel meer! 

Hij zou echt een aanwinst zijn voor elke familie. Een ongecompliceerde, dankbare en vrolijke vriend voor het leven. Eén ding is zeker, met Jack is elke dag leuk en gezellig! Samen met een eigen mens genieten van het leven is zijn doel en droom. Hopelijk krijgt hij snel die welverdiende kans.

(Input 21 januari 2022)

Video

dogstars