nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Dartañan

Geboortejaar: maart 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-01-2022

Omschrijving

Asiel La Huella Verde:

Dartañan werd achtergelaten door jagers midden in het jachtseizoen. Dit was heel dicht bij ons asiel want achter het asiel ligt een jachtgebied. We probeerden hem te redden, maar hij was te bang, dus lieten we elke dag water en eten achter zodat hij nergens anders heen zou gaan. Hij kwispelde altijd met zijn staart naar de rest van de asielhonden. Op een dag lieten we één van de deuren van het asiel openstaan ​​en zetten een loops vrouwtje achter deze deur vast. Dartañan ging het asiel binnen waarna we snel de deur achter hem sloten. Op deze manier konden we hem redden. De eerste dag was hij een beetje bang maar de volgende dag was hij al een blije en vrolijke hond geworden, die dol is op spelen en rennen.

Als we Dartañan’s karakter zou moeten omschrijven, zouden we zeggen dat hij vrolijk, actief, grappig, onderdanig en liefdevol is.

In het gezelschap van andere honden is hij heel blij en hij speelt graag met ze, hij is goed met zowel reuen als teefjes. Zijn beste vriend is Jimmy, hij is altijd met hem aan het spelen op het speelterrein van het asiel. Ook speelt hij veel met onze 3 Mastin pups, zoals ook op de video te zien is (die zijn wel groot maar ze zijn nog maar 8 maanden). Met katten is hij niet getest.

Dartañan is niet bang voor mensen, hij is gehoorzaam, onderdanig en liefdevol. Verder houdt hij van knuffelen en speelt hij ook graag met de bal. Dartañan is gezond en kan niet wachten tot hij deel uit mag maken van een lieve familie.

(Input 19 januari 2022)

Video

dogstars