nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Chilli

Geboortejaar: januari 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
14-01-2022

Omschrijving

Opvang Greet:

Chilli ging op een dag een woonhuis binnen en de familie die er woonde gaf hem te eten en hielp hem. Ze belden ons op en we gingen hem ophalen.

Het was onlangs de verjaardag van Chilli en hij is één jaar oud geworden in het asiel. Zal het lukken dat hij zijn tweede verjaardag kan vieren bij een familie, in een thuis waar ze veel van hem houden?

We zijn natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld maar het is wel zo dat hij een hond is die alles heeft. Hij is heel knap en ook is hij heel aanhankelijk, attent, vriendelijk en heel erg grappig. Dit allemaal is hij zowel met mensen, op wie hij dol is vanwege alle lieve woordjes die ze tegen hem zeggen, als met zijn harige maatjes. Chilli speel graag met ze: of het nu reutjes, teefjes of puppy's zijn... het maakt hem niet uit wie het is, als het maar leuk is.

De eerste dagen heeft hij het niet erg naar zijn zin gehad in het asiel omdat hij opgesloten zat in een kennel, maar nu is hij super braaf. Hij weet dat hij op een veilige plek is waar ze goed voor hem zorgen, waar hij veel ervaringen deelt en spelletjes doet met zijn vriendjes en waar de mensen die voor hem zorgen hem elke dag meer liefde en hoop geven.

De wandelingen vind hij erg leuk, maar hij moet nog leren om aan de riem te lopen, daar is hij nog niet erg aan gewend, maar dit zal hij snel genoeg leren als ze wandelingen met hem gaan maken.

Elke dag vertellen we hem dat er een familie op hem wacht om hem nog beter te laten zien hoe een hondenleven echt is en daar droomt hij ongetwijfeld elke nacht over als hij lekker ligt te slapen. Zal zijn geluk snel komen ……. of  is er nu al iemand verliefd op hem!

(Input 14 januari 2022)

Video