nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Lotus

Geboortejaar: juli 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
12-01-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Lotus is de naam van dit mooie hondje en hij is nu 1½ jaar oud. Hij woont bij een opvanggezin en zij zeggen dat Lotus een heel knuffelig en aanhankelijk hondje is, hij vindt het heerlijk om geaaid te worden.

Lotus kan goed overweg met andere honden, zowel met mannetjes als met vrouwtjes. Het liefst brengt hij dan ook tijd door met hen door en heeft hij het altijd geweldige naar zijn zin in het honden park. Maar als het aan hem ligt gaat hij nog liever, lekker buiten de stad, naar het platteland. Met katten is Lotus nog niet getest.

Hoewel Lotus een actieve hond is als hij buiten is, is hij in huis erg rustig  en slaap hij meestal. Hij is gewend om met kinderen om te gaan en vindt het erg leuk om met ze te spelen. Lotus is ook een slim hondje, hij heeft de basiscommando’s: zitten en liggen al heel aardig onder de knie.

Hopelijk valt dit lieve, sociale mannetje snel iemand op en kan hij gaan genieten van een mooi leventje bij een lieve familie. Lotus zal vast en zeker een aanwinst zijn voor elke familie!

(Input 12 januari 2022)

Video