nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Asia

Geboortejaar: februari 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 59
Gewicht: 19
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
11-01-2022

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Asia is gered van een erg drukke weg, dus we moesten onmiddellijk stoppen en haar redden. Het was in een gebied waar veel jachtgebieden zijn, dus we zijn er bijna zeker van dat ze van een jager was. We zijn bang dat de podenco's niet erg goed behandeld worden in dit gebied, ze worden alleen gebruikt als hulpmiddel voor de jacht maar niemand zorgt voor hen, geen goed eten, geen bescherming, geen knuffels, niets, gewoon een hulpmiddel ....

Toen Asia gered werd had ze een grote infectie in één poot, waarschijnlijk een oude wond die nooit is behandeld. We hebben haar medicijnen gegeven en we gaan binnenkort weer naar de dierenarts om te kijken of alles in orde is, of dat ze aan één teen geopereerd moet worden.

Asia is een erg leuke hond, lief en ook nog eens erg grappig en vriendelijk. Ze speelt graag met andere honden, ze is geweldig. Ze was in een erg slechte conditie toen we haar redden, ze was erg mager, een beetje bang en erg verdrietig. Maar zodra we haar naar het asiel hadden gebracht en ze andere honden zag, was ze erg blij en begon met ze te spelen. Asia is heel vriendelijk, ze houdt van mensen en andere honden, van spelen en kan ook heel rustig in de zon een siësta doen. Asia heeft Leishmania (laag level) ze wordt hiervoor inmiddels behandeld en de verwachting is dat ze bij de volgende test negatief is. Wie geeft dit mooie meisje haar eigen warme mandje en het leven dat ze zo verdient.

(Input 11 januari 2022)

Video

dogstars