nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tula

Geboortejaar: maart 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 43
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
08-01-2022

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Tula was het hondje van een drugsverslaafde. Hij mishandelde haar als hij high was maar ook als hij geen geld had om drugs te kopen of als hij dronken was. Ze heeft veel klappen gekregen en het is dan ook ongelooflijk dat ze de mens is blijven vertrouwen en dan ook nog eens ontzettend lief is. Gelukkig kon ze op tijd worden gered (ze was nog een puppy) en hebben we verwondingen en trauma's kunnen voorkomen. Tula heeft op straat geslapen, samen met haar broer Chico, die ook op zoek is naar een familie.

Als je een korte beschrijving van haar karakter zou moeten geven kom je uit op: actief (ze is nog jong) vrolijk, blij, liefdevol, braaf, houdt van knuffels, is gehoorzaam, onderdanig, netjes en speels.

Met andere hond is ze is erg speels, grappig, zachtaardig en lief. Ze houdt van andere honden, van zowel reuen als teven en kan samenleven met andere honden maar Tula kan ook als enige hond geplaatst worden. Met katten is ze niet getest

Met mensen is ze heeeeeel vriendelijk en lief, ze houdt van mensen en van knuffels, ze is zo lief. Tula is een leuk, ongecompliceerd hondje zonder trauma’s waar de familie die haar, haar welverdiende kans geeft zonder twijfel elke dag weer van gaat genieten.

(Input 8 januari 2022)

dogstars