LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Maria

Geboortejaar: februari 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 47
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 30-01-2023
Toegevoegd:
30-12-2021

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 30 januari 2023: Maria wacht nog steeds op een eigen thuis. In de tijd dat ze nu in het asiel zit is ze een erg aanhankelijke en lieve hond geworden, zo erg zelfs dat ze nu samen kan leven met katten (ze negeert ze, doet niets als ze ze ziet). We denken dat ze haar jachtinstinct aan het verliezen is, of haar nieuwsgierigheid naar katten kwijt raakt. Ze is ook een stuk rustiger nu. Ze is wel wat dominant geworden met eten, dit houdt in dat als er een andere hond in de buurt is ze heel snel gaat eten zodat haar eten niet wordt afgepakt. Daarom geven we er de voorkeur aan om haar op een andere plek te laten eten dan de rest, zodat ze rustiger en ontspannen kan eten. Maria houdt van mensen, zowel van volwassenen als van kinderen en ze is erg liefdevol. Ze is echt helemaal klaar voor een nieuwe kans en een mooie toekomst. 21 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 30 december 2021: Maria is een paar jaar gebruikt om te jagen, totdat haar eigenaar genoeg van haar kreeg en haar overdroeg aan ons asiel. Een korte omschrijving van Maria’s karakter is: ze is vrolijk, grappig, heel lief, onderdanig en zachtaardig.

Met andere honden is ze lief, onderdanig en speels, maar met katten kan ze niet geplaatst worden. Maria is ook heel lief met mensen, ze houdt van knuffels en kwispelt altijd met haar staart, ze kent geen angst en is altijd heel blij.

Maria is twijfelachtig getest op Leishmania, dit betekend dat ze niet positief voor de ziekte is maar dat ze wel met de ziekte in aanraking is geweest. Ze wordt nu behandeld met Allopurinol, maar misschien heeft ze in de toekomst geen medicijnen nodig, omdat de Leishmania niet positief is. Maar omdat ze met de ziekte in aanraking is geweest zal ze wel altijd om de 6 maanden bloedonderzoek nodig hebben. We hopen dat dit lieve meisje snel een eigen thuis mag vinden bij een lieve familie die nooit genoeg van haar zal krijgen en waar ze de rest van haar leven mag blijven.

 

dogstars