nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bonnie

Geboortejaar: november 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 38
Gewicht: 8
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
26-11-2021

Omschrijving

Asiel Spanische Tiere in Not:

Bonnie  is een klein Podenco meisje van 8 kilo en ongeveer 3 jaar oud. Ze werd gered van een veld in Malaga, waar ze samenleefde met een roedel honden. Een jonge man die op zijn fiets langs reed, zag hen en nam contact met ons op om ons over de zaak te vertellen.

We begonnen voedsel en water achter te laten op de plek waar ze woonden, om ze aan ons te laten wennen en ze vervolgens te kunnen vangen. We hebben tot nu toe helaas maar één van hen kunnen redden en dat was Bonnie, maar met de rest van de honden blijven we werken om ze te kunnen vangen. Bonnie konden we vangen omdat ze een heupprobleem had, dat was duidelijk toen we zagen dat ze niet kon rennen, ze kon niet ontsnappen zoals de andere honden dat wel deden. Bonnie zat vol met vlooien, ze had erg ondergewicht en was erg getraumatiseerd.

We brachten haar naar de dierenarts voor veterinaire zorg, er moest een röntgenfoto gemakt worden waarop te zien was dat ze een breuk in haar heup had maar de specialist raadde het niet aan om te opereren. De dierenarts stelde een behandeling van 2 maanden voor en het gaat goed. Bonnie  gaat dus door met haar behandeling en de veterinaire controles. De dierenarts zei ook nog dat ze pup's had gekregen en dat de breuk van haar heup te wijten was aan een aanrijding met een auto.

Bonnie is onlangs gesteriliseerd en ze herstelt goed onder de hoede van haar geweldige pleeggezin. Bonnie kan heel goed overweg met andere honden en is erg lief, ze leert nu beetje bij beetje om ook mensen te gaan vertrouwen.

(Input 26 november 2021)

Video