LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Dende

Geboortejaar: september 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 47
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 27-02-2023
Toegevoegd:
01-11-2021

Omschrijving

Asiel Apama:

Update 27 februari 2022: nieuwe foto's geplaatst

Update 22 oktober 2022: video geplaatst.

Input 1 november 2021: Arme Dende werd achtergelaten op de dag dat het grote onweer boven Lucena losbarste. Na het onweer zijn we naar het asiel gegaan om te kijken of er geen schade was en toen zagen we Dende daar ook: hij werd gezien toen hij tussen twee struiken uitkwam. Hij was bijna onzichtbaar voor ons, maar toen de andere honden begonnen te blaffen kwam hij tevoorschijn en rende hij naar ons toe om onderdak en hulp te zoeken.

Dende was erg mager, helemaal nat en erg hongerig, het arme kleine ding. Zoals u weet zitten we nog midden in het jachtseizoen en worden alle honden die niet goed genoeg zijn voor de jacht zonder medelijden achtergelaten. Dende is erg aanhankelijk met mensen en leeft perfect samen met de andere honden. Hij is erg onderdanig naar alle honden toe omdat hij problemen met hen vermijdt.

Hij is niet gewend om met andere honden te spelen, hij speelt sowieso gewoon het liefst met de vrijwilligers van wie hij het liefste wil dat ze hem de hele tijd zouden aaien.

Dende houdt er niet van om 's avonds ingesloten te zijn en hij kan dan niet stoppen met huilen en probeert zelfs te om uit de kennel te komen ... hij klom zelfs als Spiderman in het draadhek op. Niet leuk om te zien, want hij doet dat alleen maar om niet alleen gelaten te worden!!! Dende heeft dringend een familie nodig die hem de liefde en genegenheid geeft die hij nooit eerder heeft gekregen en die hij zo veel verdient. Wie geeft Dende het forever home waar hij kan spelen en rennen en waar hij zich verder nergens meer zorgen over hoeft te maken.

 

Video

dogstars