nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Carlos

Geboortejaar: oktober 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 13,2
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-10-2021

Omschrijving

Opvang Greet:

Carlos was nog maar een Podenco pup toen hij werd achtergelaten in een dorp waar veel boerderijen waren met jachthonden in erg slechte conditie. Een vrijwilliger van Unión Animal slaagde erin Carlos te vangen en nam hem mee naar het asiel.

Toen Carlos bij het asiel aankwam, was hij erg bang voor mensen en hij wantrouwde iedereen die hem probeerde aan te raken, zelfs met eten. Na een paar maanden in het asiel en met de hulp van één van onze vrijwilligers die het geweldig vindt om te  werken met honden die bepaalde angsten hebben, besloten we dat het de juiste tijd voor hem was en we brachten Carlos over naar zijn pleeggezin.

Na een paar weken in zijn opvanggezin te hebben doorgebracht, is hij heel goed vooruit gegaan. Carlos is aangekomen en is een vrolijk en energiek hondje dat graag speelt met mensen die bekend voor hem zijn en met de honden die nu deel uitmaken van zijn roedel of die hij regelmatig ziet. Hij rent en speelt graag met andere honden in het veld, gaat graag op zoek naar geursporen en speelt met zijn pleegbroers en -zussen. Hij vertrouwt steeds meer op mensen en komt kwispelend met zijn staartje aanrennen om aaitjes te vragen aan de mensen die hij als zijn familie beschouwt en hij is steeds minder bang voor andere mensen die hem vriendelijk benaderen. Carlos is een hondje dat nog erg jong is en die soms de neiging heeft om iets stuk te maken (typisch gedrag voor een pup), maar het is niet heel erg en met een vaste routine, fysieke en mentale spelletjes en vooral veel liefde zal hij de beste hond ter wereld zijn. Carlos is een heel vrolijk hondje dat alleen liefde nodig heeft en waar de nodige tijd en aandacht aan besteed moet worden. Past deze omschrijving goed bij jou en word jij het trotse baasje van dit mooie mannetje?

(Input 19 oktober 2021)

Video