nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Armani

Geboortejaar: september 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 13,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
18-10-2021

Omschrijving

Opvang Greet:

Het was op een woensdagavond toen we een bericht van de politie ontvingen over twee honden die rondliepen in Priego. Onze collega Ruth ging snel in de rescue modus en ging ze zoeken. Toen ze bij de plaats kwam die door de politie was aangegeven, vond ze Armani en Rohan daar samen aan. De politie kon ze heel gemakkelijk benaderen en kon ze te pakken krijgen en er voor zorgen totdat onze collega Ruth arriveerde. Ruth zette de twee honden in de auto en bracht ze naar het asiel.

Het karakter van Armani is in alle opzichten fantastisch. Hij is erg intelligent en volgzaam en staat altijd te popelen om zijn menselijke vrienden te vermaken. Armani houdt van spelen, hij is medium actief, leuk en sociaal met zowel honden als mensen die met hem willen spelen en rennen en hij houdt van spelen met de bal! Bij sommige reuen kan hij dominant zijn, een goede kennismaking in een groep is, zoals eigenlijk altijd, aan te bevelen.

Armani is een alert en aanhankelijk hondje en gemakkelijk in de omgang. Armani blijkt zich zeer goed aan te passen aan nieuwe situaties in het asiel en tijdens zijn uitjes aan de riem buiten het asiel heeft hij veel plezier. Armani heeft veel kwaliteiten dus we raden iedereen aan die een trouw, harig vriendje zoekt die altijd bereid is om genegenheid te geven eens naar Armani te kijken. Hij zou zo maar eens een hele goede keus kunnen zijn!

(Input 18 oktober 2021)

Video