nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Maray

Geboortejaar: december 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 35
Gewicht: 6,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-10-2021

Omschrijving

Opvang Greet:

Maray is de naam van dit mooie meisje die in de steek werd gelaten in de omgeving van Priego toen ze, uit noodzaak om te eten, op een privéveld terechtkwam. De familie die op het platteland woont, voedde haar die dag en vroeg een ​​paar dagen aan verschillende mensen of ze een baasje had. Uiteindelijk vroeg niemand naar haar waarna de familie contact opnam met Unión Animal en we haar gingen ophalen. Sindsdien zit ze bij ons in het asiel.

Maray arriveerde erg bang in het asiel en haar wantrouwen jegens mensen was duidelijk, maar Maray leert nu alles wat een hondje moet weten en ook wat ze aan ons mensen kan terug geven.

Er zijn inmiddels enkele weken verstreken sinds ze het asiel binnenkwam en haar ongelooflijke verandering is goed te zien. Maray observeerde hoe liefdevol ze werd behandeld door de vrijwilligers en leerde, door het na te doen, wat het betekent om je zelfvertrouwen te vergroten. Maray is in het begin voorzichtig met mensen, maar zodra ze weet en ziet dat er niets ergs gaat gebeuren, laat ze haar ware persoonlijkheid zien: de vrijwilligers zijn daar blij mee en we leren ook elke dag van haar, ze is een heel blij en leuk meisje dat ook soms lekker speels is.

Wat Maray intussen heeft geleerd is: mensen vertrouwen, aangehaald worden en aan de lijn lopen. Ze blijkt een zeer intelligent meisje te zijn, omdat ze zich snel heeft aangepast aan het asiel, en de routines die in het asiel gelden tot in de perfectie kent en respecteert. Met hondenvriendjes heeft ze een hele goede relatie, ze kan goed overweg met reuen, teefjes en pups en ze vindt het heerlijk dat je haar, nadat ze iets goed heeft gedaan, trakteert op iets lekkers. Maray is medium actief, ze kan lekker rustig gaan liggen maar ze kan ook, en dat gebeurd steeds vaker, worden verleid om met haar maatjes te spelen.

Maray laat zien dat ze elke dag meer wil leren over de voor haar onbekende wereld van vertrouwen en de bijzondere band die tussen mens en hond kan ontstaan. Ze laat dat aan ons zien door de manier waarop ze ons verwelkomd en het blije kwispelen van haar staart. Maar ook door steeds dichterbij ons te komen en het zoeken van contact, door het vragen om aandacht en natuurlijk door de zo duidelijke ontwikkeling waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Welk ervaren en lief baasje of familie heeft de nodige tijd en geduld en geeft dit lieve meisje een eigen thuis waar ze nooit weer weg hoeft.

Voor Maray zoeken we een ervaren, lief baasje of familie die de nodige tijd en geduld met haar heeft en die dit lieve meisje een eigen thuis geeft waar ze nooit meer weg hoeft.

(Input 16 oktober 2021)

Video