nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nara

Geboortejaar: november 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 8,4
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 08-12-2021
Toegevoegd:
14-10-2021

Omschrijving

VIP SPONSOR: JAN GROEN

                       Caroline van der Heide

Opvang Greet:

Update 8 december 2021: Nara komt steeds iets dichter bij ons, maar haar vooruitgang verloopt erg traag, ze heeft veel tijd en vooral ruimte nodig. We laten haar altijd de ruimte die ze nodig heeft en zij beslist of ze naar ons toe komen wil. Ze kwispelt al mooi met haar staart en laat ook steeds vaker zien dat ze wel graag wat meer in onze nabijheid wil zijn maar ze moet eerst nog wat meer zelfvertrouwen krijgen. Op 8 november is ze weer getest op Babasia en de uitslag was negatief. Nara is al echt goed vooruit zeg gegaan maar, zoals Nieves zegt, we zijn er nog niet. Je kan zien dat ze wel wil maar ze heeft er nog niet echt veel vertrouwen in.

Input 14 oktober 2021: Een familie uit Priego de Cordoba bracht de Guardia Civil op de hoogte van een hond die vastzat in een zwembad. In het zwembad stond nog een laag water en de hond kon uiteraard niet zelf uit het zwembad komen. Met hulp van de Guardia Civil is de hond uit het zwembad gehaald.

De hond was uitgeput, ze wisten niet hoeveel dagen ze zo heeft doorgebracht.

De Guardia Civil nam contact op met Unión Animal en die zijn haar meteen gaan ophalen. Ze kwam uitgeput en erg hongerig aan in het asiel. We hebben haar in de kennel gedaan, haar eten en water gegeven en toen kwam ze wat tot rust. 

Ze is positief voor Babsia, eerste injectie gehad met Imizol 17-09.21, tweede 8-10-21. Over 3 weken opnieuw een bloedtest.

Ze is heel erg angstig, ze is gisteren naar de puppy/kleinere honden afdeling verplaatst waar we hopen dat ze zich meer op haar gemak zal voelen. De vrijwilligers gaan extra aandacht aan haar besteden en proberen haar te laten wennen aan mensen en dat ze dan minder angstig zal worden. Het zal tijd nodig hebben.

Video