nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ollie

Geboortejaar: mei 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Nee
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Toegevoegd:
10-10-2021

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Ollie kwam hier bij ons als een doodsbang muisje. Zijn plas en zijn poep liet hij al lopen als je alleen al naar hem keek. Hij was niets maar dan ook echt niets gewend.
Eerst maar eens vertrouwen in mij krijgen... we zijn nu weken verder en nu pas begint hij mij te vertrouwen. En dan bedoel ik echt te vertrouwen in de zin dat hij nu bij me komt liggen op de bank etc.
Daarvoor was het zo dat hij me overal volgde en ik kon hem aanlijnen zonder dat hij alles liet lopen maar hij hield ook van mij een poos lang verder afstand.
Tot dus vorige week.. dat hij in 1x zoiets heeft ohh die vrouw is zo slecht nog niet haha...
Mijn vriend kan hem inmiddels ook aanlijnen zonder dat hij alles laat lopen en gaat ook met hem inmiddels mee naar buiten ??.... Hij had wel wat langer nodig om aan mijn vriend te wennen dan aan mij... Maar dat is weer dat typische mannen en vrouwen dingetje haha...
Met mijn zoontje van 10 gaat het nog steeds niet..  dat vind hij dood eng. Terwijl mijn zoontje hem compleet met rust laat want die weet na al die jaren en al die bange honden die hier zijn gekomen inmiddels hoe het werkt... Maar Ollie in een huis plaatsen met drukke rennende Kids en Kids die hem niet met rust gaan laten dat wordt hem echt niet voor hem. Hij vindt die kleine wezens gewoon dood eng. Dus ik zou ollie zeker niet bij Kids plaatsen.
Toen ollie hier kwam was hij niets gewent dus een ronde in hier bij huis was dood eng.
Auto's, fietsers, mensen die gewoon op straat liepen alles was eng. Dit heb ik er volledig uit!!
Hij gaat graag mee naar buiten en vind de wandelingen heerlijk... Ollie is natuurlijk nog erg jong en zodra hij ontspannen is merk je dit gelijk…hahaha..
Gek doen met de andere honden en het liefste nog even zijn tanden ergens inzetten waar het niet mag??
Ollie heeft echt wel honden om hem heen nodig, en het liefste honden die willen spelen want hij doet niets liever dan dat... Dus ik zou hem ook zeker plaatsen bij andere honden. Niet alleen voor speelmaatjes maar ook zeker voor zijn stabiliteit.. Want hij leert nog steeds heel veel van de andere 5 honden hier... en zij geven hem echt meer zelf vertrouwen.? Ollie is al in Nederland dus ben je nieuwsgierig geworden naar hem neem dan snel contact met ons op!

(Input 10 oktober 2021)