nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Coffee

Geboortejaar: augustus 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 34
Gewicht: 7,7
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 11-01-2022
Toegevoegd:
04-10-2021

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Update 11 januari 2022: Coffee heeft lang in een opvanggezin gezeten en de opvangmama, een Duitse dame, heeft met hem gewerkt en heeft heel goed werk geleverd. Coffee is gezond en fit, maar hij was erg bang toen hij in het asiel kwam. Het asiel is niet de beste plek om te verblijven als je een bange hond bent, er zijn te veel honden bij elkaar, en veel mensen, nieuwe mensen, komen en gaan.

Coffee is erg veranderd in het opvanggezin, hij is een andere hond geworden en het betekent dat de familie die hem zal adopteren, gewoon een beetje geduld met hem moet hebben, een beetje met hem moet werken en hem veiligheid, liefde en tijd moet geven. Coffee is goed met andere honden, het is ook een must dat hij met andere honden samenleeft, dat is belangrijk voor hem, hij zal zich veel beter en zekerder voelen. Een andere hond in huis kan hem veel helpen, het is goed om van mensen te leren maar het gaat vaak ook heel snel als er een andere hond in huis is.

Coffe is heel klein en heel schattig en ook heel lief als hij je vertrouwt. Het is verbazingwekkend om te zien hoe een hond kan veranderen als je hem alleen al een ​​klein deel van je tijd geeft. De Duitse dame gaat nu weer veel uren werken en dat maakt ons erg verdrietig want Coffee moet daarom weer naar het asiel komen en dat is echt jammer. Hij heeft een eigen familie nodig bij wie hij heel gelukkig zal zijn, hij verdient het, hij heeft al te veel geleden voordat we hem hebben gered. 8 nieuwe foto's en video geplaatst.

Input 4 oktober 2021: Coffee was erg bang toen we hem redden en daarom zit hij al maanden in het asiel maar hij is schattig. Hij verstopte zich altijd in het asiel omdat hij bang was voor mensen en andere honden, hij werd zelfs een keer aangevallen omdat hij zo onzeker was. In een grote groep honden is het niet goed om niet zelfverzekerd te zijn en dus moesten we op zoek naar een pleeggezin. Om hem meer zelfvertrouwen te geven en hem te laten wennen aan andere mensen en honden. Coffee zit nu een aantal weken in een opvanggezin en hij is erg veranderd, hij leeft samen met andere honden en katten, en hij is heel gelukkig en voelt zich zeker. Het betekent dat hij bij een familie zal veranderen als je hem een ​​beetje tijd en vertrouwen geeft. Veel podenco's hebben dat nodig omdat ze vaak zijn mishandeld en een heel slecht leven hebben gehad. Coffee zoekt een goed thuis bij een familie die het nodige begrip voor hem heeft, die hem wil helpen om een zelfverzekerd hondje te worden en die hem gelukkig wil maken. Als hij je eenmaal vertrouwt, is hij heel lief en schattig. Wie geeft Coffee een nieuwe kans en heeft de tijd en het geduld om van dit lieve kleine mannetje een gelukkig hondje te maken.

 

Video