nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mako

Geboortejaar: oktober 2013
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
29-09-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife Sabine:

Mako is een echte mensenhond en een eerste klas knuffelkont! Hij is dol op aandacht en ook al geniet hij van zijn patio maatjes zal hij altijd eerder voor aandacht van de vrijwilligers gaan. Hij is absoluut niet lomp of wild maar weet wel goed in beeld te komen door voor je te gaan staan, stilletjes naast je te gaan zitten of zachtjes pootjes te geven. Het is een schat!

Mako heeft geen trauma’s en leert snel en graag. Ook luistert hij super... Buiten laat hij geen jachtinstinct zien, zelfs niet in het gebied waar de konijnen zitten. De aandacht van diegene die met hem wandelt is voor hem het belangrijkste en je kan hem niet blijer krijgen dan met een "goed zo!" of een aai over zijn koppie. 

De katten in het asiel zijn interessant als ze wegrennen. Met de nodige begeleiding zou dit goed kunnen komen maar dit hebben wij hier zelf helaas nog niet verder kunnen proberen door gebrek aan tijd.

Mako is diep ongelukkig in het asiel. Hij verlangt duidelijk naar een eigen mens en hoe erg we onze best ook doen zullen onze beetjes aandacht nooit genoeg zijn voor hem. Het is hartverscheurend om hem dag in en dag uit met zijn smekende blik geduldig voor het hek te zien zitten. Hij verliest ons niet uit het oog!

Als je bij hem gaat zitten kruipt hij het liefst in je om een plekje te krijgen waar hij niet door de drukkere honden van wordt weggestuurd. Eenmaal op schoot gaan zijn oogjes met een diepe zucht dicht. Eindelijk rust, eindelijk aandacht, eindelijk iemand om al die liefde mee te delen, ook al is het maar voor eventjes...

We hopen dat deze lieverd snel een familie mag gaan verrijken want hij zal zijn kans zonder twijfel met vier poten en een kwispelende staart aanpakken!

Mako is reisklaar, rondom gezond en kan niet wachten om deel van een familie te mogen zijn.

(Input 29 september 2021)

Video