nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Marco

Geboortejaar: april 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
25-09-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife Sabine:

Marco is echt het geweldigste maatje dat je je maar kan indenken. Zijn uiterlijk maar ook zeker zijn karakter zijn om per direct smoorverliefd op te worden!

Een echte podenco, zacht, gevoelig en ontzettend trouw. Grote oren die buiten voor de sier zijn en binnen het liefst geaaid worden. Een heerlijke knuffelbeer met gevoel voor humor en liefde voor tien...

In de groep is Marco de perfecte roedel hond. Hij deelt goed en graag, loopt drukte en spanning uit de weg en zorgt met zijn stabiel karakter voor de nodige rust in de groep. 

Je kan heerlijk met hem spelen en rennen vind hij ook prachtig maar zo gek als je hem kan krijgen zo ontzettend rustig kan hij ook zijn. Zijn rust en knuffelmomentjes stelt hij dan ook erg op prijs. Je kan echt uren naast hem gaan liggen, de rust die hij dan uitstraalt en duidelijk graag met je deelt is onbetaalbaar. Maar ook zijn gekkigheid en vrolijkheid zijn hoogst besmettelijk wanneer hij weer "aan" is! 

Hoe enthousiast hij ook is zal hij toch nooit lomp zijn en zelfs buiten aan de riem, waar hij echt met volle teugen weet te genieten en in de jachtmodus kan gaan, blijft hij makkelijk controleerbaar en krijg je zijn aandacht snel terug. Buiten het jachtgebied loopt hij netjes mee. Verkeer, lawaai en drukte kent hij duidelijk nog niet. Hij laat nieuwe indrukken dan wel rustig over zich heen komen maar deze nieuwe ervaringen zullen met geduld, begrip en liefde opgebouwd en ontdekt moeten worden.

Kortom een heerlijk, gezellig en leuk maatje voor het leven die staat te popelen om een eigen familie trouw te mogen zijn om al die liefde en levenslust te gaan delen! Overdags lekker op avontuur en die mooie buitenwereld ontdekken. s ‘Avonds rustig op de bank kroelen met zijn eigen mens...daar is Marco helemaal klaar voor. Hij zal een enorme aanwinst zijn voor diegene die hem zijn welverdiende kans kan bieden.

(Input 25 september 2021)

Video