nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Runa

Geboortejaar: maart 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 6
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 17-11-2021
Toegevoegd:
21-09-2021

Omschrijving

VIP sponsor: Lilian Vercouteren

Van VIP-hondje naar hondje ter adoptie

Opvang Greet:

Update 17 november 2021: Runa’s pup Runito is al geadopteerd en zal eind januari 2022 vertrekken naar zijn nieuwe familie in Duitsland. Daarom is het nu tijd om ook voor Runa een lieve familie te vinden. Ze is een goede moeder voor Runito, ze is nog in de opvang en gaat prima om met de honden van de opvangfamilie. Runa is altijd vrolijk, actief, kijkt altijd uit naar mensen en komt graag naar je toe voor een knuffel. Haar oude wonden zijn volledig genezen en ze is, zoals jullie kunnen zien, al goed op gewicht. Haar vacht is nu ook prachtig. Omdat we Runa en haar pup niet voortijdig willen scheiden zal Runa dan ook pas naar Nederland kunnen vertrekken zodra Runito vertrokken is. Wie heeft wat geduld en is bereid te wachten tot dit lieve kleine meisje, dat al zoveel meegemaakt heeft, naar Nederland kan komen. Ze zal je ongetwijfeld eeuwig dankbaar zijn! 1 nieuwe foto en video toegevoegd.

Update 4 oktober 2021: Het lieve kleine pupje van Runa heeft een naam gekregen. De pupjes die bij Union Animal geboren worden krijgen pas na 3 weken een naam. Dit doen ze voor het geval het niet goed gaat. Maar met Runa en haar pup gaat het heel goed en dus heeft de mooie naam Runito gekregen, vernoemd naar zijn geweldige moeder. nieuwe video toegevoegd.

Input 21 september 2021: Runa verscheen op een weg rond Priego de Córdoba. Een vrouw zag haar vanuit haar auto en was erg geschrokken van de conditie van de hond, ze was heel erg mager. Runa had erge honger en dorst. De vrouw die erg bezorgd was  over de toestand van de hond, haalde haar van de straat en nam haar mee naar het asiel en voorkwam zo een leven voor Runa op straat.

Bij verder onderzoek bleek dat ze erg vieze oren had met oude wonden er aan.

Runa is inmiddels 8 kg. en al haar bloeduitslagen zijn negatief! Bij het onderzoek is ook gebleken dat Runa zwanger is en op 17 september 2021 is ze via een keizersnee bevallen van 5 pups waarvan er 4 helaas al waren overleden. 1 pupje heeft het overleefd en Runa is voor hem een hele goede moeder (zie ook het filmpje).

 

Video