nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tatu

Geboortejaar: januari 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 37
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
15-09-2021

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

We hebben Tatu gered van El Chaparral, een dorpje op het platteland. Hij was een cadeautje van een jager aan een hele oude man. Jagers deden dat vroeger als ze de honden niet meer wilden. Maar de oude man was niet gezond genoeg om een ​​hond te kunnen verzorgen, Tatu werd niet uitgelaten of  hij moest alleen gaan. Moet je je voorstellen…. alleen, wat natuurlijk erg gevaarlijk was. We vonden hem in het land in erg slechte conditie, hij was erg vies, mager en verdwaald. Eén van zijn ogen was heel slecht, echt heel erg slecht want hij had een aar onder de huid bij zijn oog dus we brachten hem meteen naar de dierenarts en hij moest onmiddellijk worden geopereerd om zijn oog niet te verliezen. De oude man wilde daar niets van weten en dus gaf hij hem aan ons.

Het is echt triest hoe de jagershonden van de ene hand in de andere gaan, het zijn erg trouwe honden en ze zouden hun leven geven voor hun baasje, het is zo oneerlijk!

Tatu is geweldig, hij is een hele leuke hond, hij houdt van mensen, hij is erg goed met andere honden, het is een rustige jongen en hij is erg aardig en lief. Hij houdt ook van spelen, knuffelen en bij mensen zijn. Tatu is een prachtig hondje, klein maar sterk, en met zijn mooie lach een aanwinst voor elke familie!

(Input 15 september 2021)

Video