nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Aladin

Geboortejaar: februari 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 44
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
04-09-2021

Omschrijving

Opvang Greet:

Aladin verscheen in één van de dorpen van Priego de Córdoba. Eén van de buren wilde hem helpen, maar het hondje was bang. De buurvrouw gaf hem elke dag te eten en toen ze zijn vertrouwen had gewonnen, kon ze hem vangen om hem van de straat te redden. Ze belde ons waarna we hem gingen ophalen.

Aladin is een dappere hond die ons elke dag meer verrast. Bij aankomst in het asiel was hij nog schuw in de nabijheid van mensen, maar de tweede dag volgde hij al mensen en rende hij niet weg als hij werd aangehaald. Aladin neemt graag opdrachten aan, is aanhankelijk met mensen en kinderen en speelt graag met iemand die de bal naar hem gooit waarna hij hem dan terug brengt naar degene die hem gooit. Aladin introduceert zich altijd eerst om vervolgens te gaan spelen.

Met hondenvrienden leeft hij heel goed samen. Hij is onderdanig naar zowel mannetjes als vrouwtjes en als hij in een groep is, begint hij te spelen, waarbij hij altijd de rest van de hondjes in de groep aanmoedigt.

Aladin is een levendig en grappig mannetje, met een opgewekt karakter die heel slim is waardoor hij nog veel kan leren. Wil jij zijn maatje zijn? adopteer dan mooie Aladin!

(Input 4 september 2021)

Video