nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nuca

Geboortejaar: mei 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 44
Gewicht: 9,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
04-09-2021

Omschrijving

Opvang Greet:

Een stel was 's nachts onderweg toen Nuca plotseling verscheen en werd aangereden. Ze stapten snel uit de auto en gingen achter de hond aan. Ze onderzochten haar en zagen dat ze, hoewel ze was aangereden, niets leek te hebben, maar ze wilden haar toch liever eerst naar de dierenarts brengen. De dierenarts onderzocht de hond opnieuw en zei dat Nuca gelukkig in orde was. Na langs de dierenarts te zijn gegaan en te hebben gecontroleerd of Nuca geen chip had, nam het stel Nuca mee om de nacht door te brengen in hun huis waar ze in de gaten zou worden gehouden. De volgende dag belden ze Unión Animal en gingen we haar ophalen.

Nuca is een klein lijfje vol met liefde. Van alles waar we zeker van zijn, is dat ze dol is op mensen. Als Nuca dicht bij een mens kan zijn, is ze gelukkig. Ze volgt hen, vraagt om aangehaald te worden en blaft om hen aandacht. Nuca is altijd blij als er een persoon in de buurt is, als ze het gezelschap van een mens mist, laat ze tekenen zien van angst.

Met honden kan ze goed overweg, met zowel reuen als met teven. Hoewel ze de voorkeur geeft aan het gezelschap van mensen, past ze zich goed aan als ze in een groep is, speelt ze op een leuke manier en na het spelen doet ze dan graag een dutje in de warmte van de zon.

Als je de belangrijkste persoon in het leven van Nuca wilt zijn, zal ze je graag ontmoeten en je laten zien hoe belangrijk je voor haar bent. Dus, waar wacht je op? adopteer Nuca!

(Input 4 september 2021)

Video