nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ed

Geboortejaar: april 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
04-09-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Ed verblijft al een paar maanden in het asiel en ondanks dat hij eigenlijk nog maar een pup is heeft hij zich ontzettend goed weten aan te passen. Deze schat wil niks liever als bij de mens in de buurt zijn. Met de andere honden wil hij ook graag spelen maar als hij kan kiezen...dan gaat hij regelrecht naar de vrijwilligers. 

Er zit niets fouts in Ed en hij heeft eindeloos geduld met de andere honden. Zo wordt vaak zijn speeltje of balletje afgepakt door zijn maatje Gandaf bijvoorbeeld en dan zie je hem echt heel zielig kijken zo van "hey...dat was mijn speeltje" en dan gaat hij met een zucht op zoek naar een ander balletje. Hij zou nooit snauwen of andersom een speeltje van een maatje durven afpakken. Hij loopt problemen en spanning altijd uit de weg. Een slimme houding voor zo een jonge hond!

Ed leert super snel en heel graag. Tijdens de "weinige" wandelingen waar hij één op één aandacht krijgt zie je hem echt opbloeien en genieten. Hij laat hier geen jachtinstinct zien, trekt niet aan de riem en let echt heel goed op wat er van hem wordt verwacht. 

Deze schat is eigenlijk een te grote "goedzak", te zacht voor het zware leven in het asiel, het is een echte mensenhond en je ziet gewoon in die mooie ogen van hem dat hij niks liever wil dan bij iemand te mogen horen. Hij zal niet tegen je opspringen of lomp zijn maar wanneer hij voor je gaat zitten met DE Ed blik...dan kan je gewoon niet meer weg. Zijn ogen spreken boekdelen!

Kortom, een heerlijke ongecompliceerde lieve hond zonder trauma’s of rugzakje. Echt een maatje om er mee op uit te gaan en samen te genieten. Met zijn aanhankelijk, zacht en gezellig karakter zal hij een ware aanwinst zijn voor zijn familie! We hopen dat hij snel zijn welverdiende kans krijgt.

(Input 4 september 2021)

Video