nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Seso

Geboortejaar: april 2015
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 58
Gewicht: 22
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
26-08-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Seso verbleef al jaren onzichtbaar in het grote gemeentelijk asiel met meer dan 400 honden. Hij is sinds vorige maand door een kleinschaliger asiel overgenomen in de hoop dat hij hier zichtbaarder zal zijn en nu eindelijk zijn welverdiende kans zal krijgen.

Seso is namelijk helemaal klaar voor een eigen familie. Hij is rondom gezond, ingeënt en helemaal reisklaar. Maar ook in zijn hartje verlangt hij steeds meer naar een eigen plekje, een eigen familie.

Seso moet in het begin altijd even wennen bij vreemden maar hij wil zo ontzettend graag bij je zijn dat hij al snel los komt. Het is een gevoelig, onderdanig en zacht hondje dat zich in het drukke asiel bewonderenswaardig goed uit de problemen weet te houden ondanks de zware condities. Ook met de verplaatsing naar het nieuwe asiel wist hij meteen zijn plekje te vinden. In de auto was hij ontzettend braaf en eenmaal in de groep liet hij alles rustig over zich heen komen waardoor de kennismaking fijn en zonder enige spanning verliep.

Seso houdt zich enorm in en doet continue zijn best om niemand in de weg te lopen, dat is natuurlijk niet echt fijn leven...maar wel het veiligst en dat weet deze slimme jongen maar al te goed. Toch laat hij steeds vaker die gekke momentjes zien waar hij dol enthousiast durft te genieten en om een knuffel komt vragen. Dit wel altijd zonder enige lompigheid, met een dankbare blik en zachte kusjes...om smoorverliefd op te worden!

 Seso is super in de omgang met andere honden, speelt als hij hier voor wordt uitgedaagd en geeft ruimte waar nodig. Hij leeft samen met reutjes, teefjes, jong en oud. De wandelingen zijn zijn favoriete moment van de dag! Hij loopt dan trots en heel braaf mee met de vrijwilligers. Hij heeft in korte tijd hier al menig hartje gestolen!

(Input 26 augustus 2021)

Video