nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Olaf

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60>
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 14-09-2021
Toegevoegd:
22-08-2021

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

8 November is Olaf aangekomen in Nederland. Hij mag even bijkomen van alle veranderen en als hij wat gesetteld is zal hier een update volgen van het gastgezin.

Geschiedenis uit het Asiel Tenerife (Sabine):

Update 14 september 2021: Olaf is super met andere honden en zelfs de onderdanige als ze te streng zijn bij hem. Dan gaat hij zielig in een hoekje zitten. Hij is aanhankelijk en rustig voor een pup, hij heeft ook al een kattentest gehad en dat ging goed, Olaf heeft geen angsten en is open met alles en iedereen, inclusief mannen en kinderen. Olaf is één  brokje pure liefde. Nieuwe video toegevoegd.

Input 22 augustus 2021: Olaf...wat een unieke en prachtige verschijning met zijn enorme oren en groene ogen! En dan die blik waar je geen nee tegen kan zeggen. Iets dat meneer maar al te goed weet te gebruiken inmiddels. Olaf werd bij een jager geboren maar hij gaf hem aan het asiel. Zijn kans op een beter leven, een echt hondenleven, gelukkig maar voor dit lieve ventje. Olaf verblijft inmiddels twee maanden bij ons en doet het super. Hij vond al snel zijn plek in de roedel en begreep de routine eigenlijk meteen al, het voeren, het schoonmaken, de wandelingen, alles wordt goed in de gaten gehouden door hem. Olaf kent niks beters maar verlangt elke dag meer naar dat beetje extra aandacht en liefde die hij helaas nu met al de grote honden moet delen.

Deze schat loopt al prima aan de riem want er wordt dagelijks met hem gewandeld door de vrijwilligers. Alles wordt dan kwispelend en nieuwsgierig onderzocht, hij geniet echt met volle teugen van die momentjes! Olaf is nog een echte pup. Het ene moment rent hij door de hele patio met een speeltje in zijn eentje of samen met zijn maatjes...en dan opeens ploft hij neer in diepe slaap. En snurken dat hij dan kan...heerlijk gewoon.

Deze schat heeft ook al kennis gemaakt met de katten en dit ging eigenlijk ontzettend goed. Hij was nieuwsgierig maar zacht en lief naar ze. Met de nodige begeleiding denken we dus ook dat katten in huis geen probleem voor hem zouden moeten zijn.

We hopen dat Olaf heel snel wordt opgemerkt door zijn toekomstige familie zodat hij de tralies voor altijd achter zich kan laten en kan gaan beginnen aan het echte hondenleven.

 

Video

dogstars