nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Lisa

Geboortejaar: september 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-08-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Lisa werd op straat gevonden en naar ons asiel gebracht. Ze zag er niet uit, zo vies, zo vermagerd... Je zou zeggen dat ze al een poosje rondliep maar toen opeens haar "baasje" langs kwam begrepen we dat ze niet deel uitmaakte van een familie maar meer "gereedschap" was voor haar jager. 

Gelukkig hebben we haar voor nu kunnen houden en ze is inmiddels gesteriliseerd maar we hopen dat ze zo snel mogelijk het eiland kan verlaten. Dan pas zal ze helemaal veilig zijn.

We hebben haar in korte tijd zien groeien van een wantrouwig podenco meisje dat niet wist wat liefde of aandacht van de mens was naar een leergierige en aanhankelijke dame die met nieuwsgierigheid rustig al de nieuwe indrukken over zich heen laat komen.

Lisa durft nu ook los te komen met de andere honden van haar groep en je ziet haar vaak rond rennen spelend met de rest. Dit had nooit anders mogen zijn want ze is nog maar een pup eigenlijk... maar het is nooit te laat en Lisa is klaar voor de volgende stap richting vrijheid: een lieve familie die ze eigen mag noemen en waar ze helemaal kan opbloeien tot de vrolijke podenco dame die ze nu al af en toe laat zien.

Lisa wordt hier elke dag aan de riem uitgelaten en geniet enorm van de wandelingen. Ook heeft ze inmiddels kennis gemaakt met de katten en dit ging voorzichtig, respectvol en heel lief. Met de nodige begeleiding denken we dat katten in huis geen probleem voor haar zullen zijn.

Hopelijk kunnen we binnenkort zeggen dat Lisa echt gered en helemaal veilig is, in een warm mandje, bij een liefdevolle familie die haar laat geloven en voelen hoe belangrijk ze is!

(Input 22 augustus 2021)

Video

dogstars