LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Elain

Geboortejaar: februari 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 18-03-2023
Toegevoegd:
06-08-2021

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 18 maart 2023: Het is tijd voor een update van Elain. Ze is al lang bij ons. Elain is in een opvanggezin en woont daar perfect samen met meerdere honden. Haar opvangmoeder vertelt ons dat ze inmiddels rustiger is dan toen ze aankwam, soms speelt ze graag met andere honden, maar ook vaak is ze bij haar mens op zoek naar knuffels. Elain houdt erg van kinderen en kan samenwonen met een familie waar meer honden wonen maar ook met een familie zonder andere honden. Ze is niet bang en kan heel goed overweg met katten. Elain gaat graag wandelen en loopt dan netjes aan de riem, ze houdt er dan ook van om alles om haar heen te ontdekken en aan alles te snuffelen maar bovenal is ze graag bij haar mensen en ontvangt ze liefde. De vrijwilligers hebben nieuwe foto’s en een nieuw filmpje gestuurd en hopen echt dat dit lieve meisje nu opgemerkt wordt door een lieve familie! 18 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Update 8 februari 2022: Elain woont in een pleeggezin met meerdere honden en mensen. Ze is altijd heel blij en lief, ze houdt van de knuffels die ze van de mensen krijgt, ze is zindelijk en gehoorzaam. Ze is nog altijd wel een beetje verlegen en is goed bevriend met alle honden. Ze is rustig, hoewel ze altijd alert is als er wat lawaai is. Elain heeft niet echt een jachtinstinct, ze is het liefst bij mensen om knuffels te krijgen. Dus ze zou kunnen worden geadopteerd als enige hond, maar ze zou ook prima met andere honden kunnen leven, zoals ze nu doet. Wat haar gezondheid betreft, heeft ze haar behandeling voor hartworm afgerond en in minder dan een maand was ze helemaal klaar. Elain wacht al een lange tijd op haar eigen familie en we begrijpen maar niet dat niemand haar nog heeft opgemerkt. Elain is een erg mooi en aanhankelijk hondje en heeft een mooi handzaam formaatje. Wie valt voor dit lieve, kleine meisje? 1 nieuwe foto toegevoegd.

Update 22 januari 2022: Elain is erg lief en zachtaardig. Ze kan met alle honden overweg, hoewel ze in het begin een beetje bang voor ze is. Ze is niet bang voor mensen maar ze wil, in eerste instantie, wel graag weten of ze 100% te vertrouwen zijn. Elain is een vrolijk en een erg lief hondje om om je heen te hebben.

Ze is behandeld tegen Filaria (hartworm) en ze is hier helemaal van hersteld, ze heeft er niets aan over gehouden. In huis is ze rustig en gehoorzaam. Elaine zit al langere tijd in een opvanggezin en heeft dus al veel geleerd, ze kan dan ook bijna niet wachten tot een lieve, beetje geduldige familie of baasje zich meldt voor haar. 

Input 6 augustus 2021: Elain belande midden in de zomer op de weg, ze had vreselijke dorst. Onze vrijwilliger stopte haar auto en gelukkig was Elain niet bang voor mensen en kon ze gemakkelijk worden gered. Elain was uitgedroogd en heel erg mager. Ze werd 2 dagen in het ziekenhuis opgenomen met en infuus in haar ader om niet aan uitdroging te overlijden. We denken dat Elain op de weg werd achtergelaten toen haar "familie" op vakantie ging. Nu woont ze in een pleeggezin bij lieve mensen en meer honden. Elain’s karakter is: lief, grappig, braaf, zacht en liefdevol. Ze is speels maar ook rustig in huis, en ze is ook nog eens zindelijk! Met andere honden is ze erg onderdanig, zacht en speels. Ze kan goed met andere honden, met zowel reutjes als teefjes, grotere en kleinere honden. Met katten is niet getest. Op mensen reageert Elain heel lief, schattig en gek op knuffels. Ze is twijfelachtig voor filaria, hiervoor is ze in behandeling en in september moet de bloedtest herhaald worden. Hopelijk test ze in september negatief.

Wie helpt Elain aan haar eigen warme mandje, ze is er helemaal klaar voor en verdient het ook zeker heel erg om een familie te vinden die haar nooit meer zal verlaten.

 

Video

dogstars