nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

alba

Geboortejaar: juni 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gewicht: 19,3
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 31-07-2021
Toegevoegd:
23-06-2021

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 31 juli 2021: Surani is inmiddels zo’n 2 weken  bij mij in de opvang, zo terughoudend ze de eerste dagen was, zo aanhankelijk is ze nu,  daar waar ze de eerste dagen zich het prettigste voelde op een comfortabele hondenkussen onder de overkapping, verplaatste ze zich een paar dagen later naar een soortgelijke kussen in de huiskamer en ligt ze nu als het ff kan het liefst lekker dicht bij mij op de bank ;-)
Surani kan het goed vinden met de  andere honden die hier in huis leven, zo ook de honden die hier te gast zijn, ze vindt het leuk om andere honden uit te dagen met de speeltjes die hier voorradig zijn, wil niemand met haar spelen dan gaat ze zelf met de speeltjes spelen of gaat ze allemaal verzamelen, als honden duidelijk aangeven geen zin in spel hebben heeft ze daar respect voor. In huis is Surani rustig, ook is ze zindelijk, blaft alleen als er echt onheil is of incidenteel tijdens spel, bijt ze niets stuk en slaapt ze s ’nachts goed door. Ik zorg er natuurlijk wel voor dat ze voldoende beweging heeft gehad, ze speeltjes heeft waar ze mee mag spelen en een rustige plek heeft om te slapen. Als ze meegaat met mijn hondenuitlaatservice vindt ze het heerlijk om lekker rond te rennen samen met andere honden en/of te snuffelen op zoek naar muisjes.
Ook op het losloopterreintje vindt ze het leuk met andere honden van allerlei pluimage te spelen. Surani loopt heel netjes aan de lijn, in een omheind gebied kan ze los maar ze vindt het ook prima om in het park/bos aan een lange lijn te lopen. Surani kan geplaatst worden bij andere honden, wel moet die andere hond het natuurlijk ook leuk vinden dat hij/zij een nieuwe huisgenoot krijgt.

“Vreemde” mensen benaderd ze in eerste instantie argwanend maar als je haar even de tijd geeft komt ze vanzelf kennis maken, van karakter is ze heel erg zachtaardig.
Surani is met haar mokka kleurige vacht een knappe verschijning om te zien, ze is atletisch gebouwd, heeft prachtige ogen en enorme oren die ze in alle standen kan zetten wat haar een grappig uiterlijk geeft. Kortom: een lot uit de loterij.
Wil je een date met Surani? Neem dan contact op met . Surani verblijft momenteel in Eindhoven en is aldaar op afspraak te bezoeken.

Input 23 juni 2021: Surani is een heerlijk, prettig gestoorde, allemans vriendin die ons elke dag weer aan het lachen maakt met haar ongecompliceerd karakter en podenco gevoel voor humor! Haar zin in het genieten van het leven...en liefde geven en krijgen zijn gewoon oneindig en hoogst besmettelijk.

Surani haar grootse hobby? Van alles verzamelen!  Ze spaart ​​heel graag van alles en bewaard het dan op een plek. Dingen zoals bijvoorbeeld onze handdoeken, schoenen of wat ze maar kan vinden. Zo kan je lang bezig zijn hoor. Surani houdt zielsveel van mensen en is dol op aandacht. Met andere honden beslist ze op basis van sympathie, sommige laat ze met rust en andere daagt ze graag uit voor een spelletje of een zoomie door haar patio! Katten zijn buiten erg interessant. Mochten er katten in huis zijn zouden we hier eerst een kattentest doen voor de zekerheid.

Harde geluiden en snelle bewegingen reageert Surani een beetje angstig op, dit zal dus rustig opgebouwd moeten worden maar met drukte doe je Surani geen plezier, ze houd meer van de rust van de natuur of nog beter...lange wandelingen in de natuur! Welke actieve familie, woont lekker buiten uit en is net zo gek op wandelen als Surani?, ze kan niet wachten om je te ontmoeten.

 

Video