nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Surani

Geboortejaar: juni 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gewicht: 19,3
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Nederland
Toegevoegd:
23-06-2021

Omschrijving

In Nederland:

Surani is een heerlijk, prettig gestoorde, allemans vriendin die ons elke dag weer aan het lachen maakt met haar ongecompliceerd karakter en podenco gevoel voor humor! Haar zin in het genieten van het leven...en liefde geven en krijgen zijn gewoon oneindig en hoogst besmettelijk.

Surani haar grootse hobby? Van alles verzamelen!  Ze spaart ​​heel graag van alles en bewaard het dan op een plek. Dingen zoals bijvoorbeeld onze handdoeken, schoenen of wat ze maar kan vinden. Zo kan je lang bezig zijn hoor. Surani houdt zielsveel van mensen en is dol op aandacht. Met andere honden beslist ze op basis van sympathie, sommige laat ze met rust en andere daagt ze graag uit voor een spelletje of een zoomie door haar patio! Katten zijn buiten erg interessant. Mochten er katten in huis zijn zouden we hier eerst een kattentest doen voor de zekerheid.

Harde geluiden en snelle bewegingen reageert Surani een beetje angstig op, dit zal dus rustig opgebouwd moeten worden maar met drukte doe je Surani geen plezier, ze houd meer van de rust van de natuur of nog beter...lange wandelingen in de natuur! Welke actieve familie, woont lekker buiten uit en is net zo gek op wandelen als Surani?, ze kan niet wachten om je te ontmoeten.

(Input 23 juni 2021)

Video