nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Dr. Pepper

Geboortejaar: mei 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
11-06-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Dr. Pepper is een heerlijke ongecompliceerde allemansvriend. Hij heeft een speels maar zacht karakter en loopt problemen met een boog uit de weg. Lomp zijn staat ook niet in zijn woordenboekje. Zelfs met knuffels vragen is hij rustig en voorzichtig waardoor hij een favoriet is bij de kinderen hier!
Buiten tijdens de wandelingen geniet hij enorm en let hij heel goed op je. Salamandertjes zijn interessant maar echt jachtinstinct heeft hij nog niet laten zien.
Dr. Pepper leeft in een groep samen met reutjes en teefjes, jong maar ook oudjes en hij kan het met iedereen goed vinden dankzij zijn makkelijk en stabiel karakter maar ook vooral omdat hij de hondentaal goed snapt en de andere hondjes hun ruimte geeft waar nodig.
In het asiel hebben we ook katten en ook met deze gedraagt Dr. Pepper zich voorbeeldig. Zelfs het schaap of de varkentjes die we tegenkomen wanneer we richting de deur lopen voor de wandeling worden met respect en vrolijk begroet.
Kortom...en leuke, ongecompliceerde lieverd zonder trauma's die zonder twijfel een aanwinst zal zijn voor die familie die hem zijn welverdiende kans geeft!

(Input 11 juni 2021)

Video