nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Donatello

Geboortejaar: februari 2013
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
07-06-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife Sabine:

Donatello is een heerlijke opa die uit het dodingstation op Gran Canaria is gered. Zijn lichaampje lijkt ouder dan hij eigenlijk wordt geschat, dit waarschijnlijk door zijn zware verleden. Ondanks dit...is hij een en al liefde en helemaal dol op mensen! Andere honden zijn lief en leuk zolang ze maar niet te druk of lomp zijn. Zijn ze zit wel dan zoekt hij met een zucht een rustiger plekje op. Maar mensen...daar kan hij niet genoeg van krijgen! Groot, klein, druk, lomp, zacht... Het maakt hem absoluut niet uit als hij maar in beeld is en aandacht krijgt.

Donatello is hier bekend als Papi en iedereen is helemaal gek op hem.

Papi heeft geen enige trauma, is heerlijk ongecompliceerd en loopt problemen uit de weg. Eigenlijk zit er gewoon geen kwaads in hem! Mischien wel een aandachtspuntje...en dat is eten. Naast menselijke aandacht staat broodjes stelen hoog op zijn hobby lijstje namelijk. En meneer is hier echt heel goed in! Gevoel voor humor, een zielige blik of heel stilletjes haast sluipend achterlangs richting broodje gaan...hij heeft genoeg trucjes in de kast! En eerlijk gezegt geven wij hem meestal stiekem zijn zin want het is gewoon genieten om te zien hoe trots hij dan is als het hem weer eens gelukt is. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen? Papi heeft geen jachtinstinct, loopt braaf mee aan de riem en luisterd heel goed naar zijn naam, vooral als er een koekje in je broekzak zit, dan is er niks belangrijkers op de wereld voor hem!

Dagelijkse wandelingen die rustig opgebouwd worden zouden ideaal zijn voor hem om spieren op te bouwen want als het aan hem ligt zit hij gewoon de hele dag naast je of als je te druk bezig bent dan kan hij urenlang in het zonnetje genieten. Een eigen lief baasje die hij trouw mag zijn, een iets actiever leventje qua wandelingen en een rustiger plekje als eigen forever thuis zouden de hoofdprijs voor deze lieve opa zijn.

(Input 7 juni 2021)