nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mambo - NL

Geboortejaar: juli 2014
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 17-08-2021
Toegevoegd:
09-05-2021

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 17 augustus 2021: Met Mambo gaat het erg goed , hij houdt erg veel van mensen, hij is een echte een knuffelaar! Met katten blijft hij jachtinstinct houden dus kan hij beter niet bij katten geplaatst worden. Met andere honden  in de roedel wil hij toch wel de baas spelen en corrigeert ze als ze gaan rennen. Het mooiste zou zijn als Mambo als enige hond geplaatst zou worden, zodat hij lekker alleen alle aandacht krijgt! Wie heeft het fijne, warme en rustige mandje waar Mambo naar op zoek is. 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 9 mei 2021: Mambo is nu een aantal maanden in Nederland, hij doet het erg goed, is gek op mensen, zindelijk , kan mee in de auto en kan een poosje alleen zijn (wel met andere honden). Mambo kan met katten die honden gewend zijn, buiten gaat hij er wel achteraan. Mambo trekt nog wel wat aan de lijn, hier moet nog verder mee geoefend worden.

Het liefst plaatsen we Mambo als enige hond of met een ander rustig hondje. In een roedel wordt hij snel onrustig van alle prikkels en gaat dan blaffen.

In huis is hij soms ook nog onrustig, maar meestal slaapt hij heerlijk in zijn mand en kauwt op een botje. ‘s Nachts slaapt hij naast je bed en hoor je hem niet meer. Kortom Mambo is een prachtige hond, erg aanhankelijk die een fijne warme rustige gouden mand zoekt!

 

Video