nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Geppetto

Geboortejaar: december 2011
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 57
Gewicht: 25
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
07-04-2021

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Geppetto verscheen, samen met zijn maatje Pinocho, toen we probeerden een andere hond te redden en het asiel heeft hen gered. We weten niets over zijn vorige leven. De podenco's zijn onzichtbare dieren, ze worden massaal achtergelaten omdat ze meestal niet goed genoeg zijn om te jagen. Hun verhalen, ondanks dat wij de honden niet kennen, lijken behoorlijk op elkaar: een jachthond die niet goed genoeg is om te jagen, die behoort toe aan een jager zonder gevoelens of hart. Hun verhaal moet veranderen, ze moeten honden worden die families krijgen die hen echt willen. Ze verdienen een kans om gelukkig te zijn. Je zult versteld staan ​​hoe ze leren de mens te vertrouwen. 

Gepetto in het asiel:

Geppetto is negen jaar oude, knappe podenco. Hij is een goede, lieve, serieuze en rustige hond die in het asiel samenleefde met zowel mannetjes als vrouwtjes. Vanwege zijn zachte karakter kan Geppetto ook goed met kinderen. De wandelingen vond Geppetto nog steeds erg eng. Hij bleef steeds stil staan tijdens de wandeling, maar dit is al veel verbeterd sinds hij bij het asiel aankwam. Dus in een huis en zonder de stress van het asiel, zijn we er zeker van dat hij sneller vooruit zal gaan. Geppetto raakt langzamerhand zijn verlegenheid kwijt en geniet nu al van de liefkozingen en knuffels van de vrijwilligers. Het spoor van verdriet dat zijn verleden weerspiegelt, is echter nog niet van zijn gezicht verdwenen.

Gepetto in het pleeggezin:

Geppetto is in een pleeggezin waar de familie verliefd op hem is. Ze vertellen dat hij een hele lieve, aanhankelijke en rustige hond is. Hij zit graag op de bank en is stil in huis. Als de familie thuis komt is Geppetto erg blij en verwelkomt hen kwispelend. Hij woont samen met een zeer actieve hond en ze kunnen het goed met elkaar vinden, ze spelen samen. Ook heeft het gezin twee katten en Geppetto negeert ze. De wandelingen gaan inmiddels ook veel beter, hij blijft nauwelijks meer stil staan. Bij zijn pleeggezin is Geppetto erg vooruitgegaan wat betreft de wandelingen.

Geppetto wil erg graag een familie vinden waar hij deel van mag uitmaken. Heb je een plekje in huis en in je hart? We zijn er zeker van dat Geppetto het zal vullen en dat hij je beste vriend zal zijn. Geppetto is positief getest op Leishmania en wordt hiervoor behandeld met Allopurinol. We hopen dat Geppetto het geluk zal hebben om een familie te vinden die echt van hem zal houden en voor hem zal zorgen.

(Input 7 april 2021)

Video