nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Afur

Geboortejaar: oktober 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
01-04-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Afur werd bij een jager geboren die hoopte de pups te kunnen verkopen aan andere jagers. Toen er toch nog 4 overbleven besloot hij ze weg te geven. Toen we zijn oproep zagen zijn we ze meteen gaan ophalen natuurlijk! Afur is een van de knapste van het nest met zijn prachtige lichte ogen die boekdelen spreken. Hij is ook een van de meest gevoelige van het nestje, voor zijn leeftijd is hij best "wijs".

Hij bekijkt graag alles goed en springt niet meteen in iedereen zijn armen zoals andere pups zouden doen. Hij is dol op aandacht en knuffels en uiteraard staat spelen en zoomies door de patio doen ook hoog op zijn lijstje maar het is nog echt een pup, zo is hij helemaal gek en wakker en zo... zakken zijn oortjes en valt hij om in slaap.

Afur is goed gesocialiseerd en bij zijn moeder grootgebracht. Hij heeft geen trauma’s of rugzakje gelukkig. Deze lieverd heeft een zacht karakter en is mensgericht maar ook zeker dol op zijn hondenmaatjes. Hij kan ook al super goed aan de riem lopen. Dit doen we hier elke dag zodat hij zo goed mogelijk kan wennen aan de buitenwereld maar natuurlijk weten we dat hij veel meer verdiend. We merken aan hem dat hij van routine houdt. Hij wil graag bij iemand horen, trouw zijn en doet duidelijk zijn best om te begrijpen wat er van hem wordt verlangt.

De kou hier in het asiel vindt hij niks. Hij ligt nachts dan ook het liefst binnen in het hok op een rolletje in de stro strak tegen zijn maatjes aan. Hier is hij al heel dankbaar en blij mee... moet je je indenken wat een luxe het voor hem zou zijn om in een huis te mogen leven, met een eigen familie die hij voor altijd trouw mag zijn, een eigen voerbak die elke dag met liefde wordt gevuld en een heerlijke zachte mand... Hopelijk mag hij dit snel gaan ontdekken en wordt hij opgemerkt door die speciale familie die hem gaat begeleiden in het echte hondenleven om samen te genieten van prachtige avonturen buiten de tralies en ver weg van jagers!

(Input 1 april 2021)

Video