nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ginger

Geboortejaar: december 2011
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 58
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-02-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Onze Ginger is een van de makkelijkste hondjes van het asiel een gek genoeg ook een van onze langzitters! Van buiten springt hij er misschien niet zo snel tussenuit...maar van binnen is zijn karakter echt uniek en onverbeterbaar! 

Deze enorme lieverd zou nog geen vlieg kwaad doen en zijn zacht karakter kostte hem bijna zijn leven twee jaar geleden toen hij in het grootste en drukste asiel van het eiland werd aangevallen in zijn groep door een nieuwkomer. Dit ongeluk was zijn kans om dat asiel te verlaten en bij ons in een kleinere groep bij te kunnen komen van zijn erge verwondingen.

Ginger heeft hier gelukkig niks van overgehouden behalve sommige littekens. Hij is heel goed in de omgang met andere honden, zowel reutjes als teefjes en groot of klein. Ook met de drukkere hondjes heeft hij eindeloos geduld en zal hij nooit snauwen of grommen. Er zit gewoon geen kwaads in hem! 

Ginger is dol op mensen, absoluut niet wantrouwig en is gewoon heel graag bij je in de buurt. Hij zou een heel trouw maatje zijn voor diegene die hem zijn welverdiende kans geeft, een trouw maatje voor het leven! Ginger is absoluut niet lomp en zacht knuffelen staat hoog op zijn hobbylijstje! Buiten snuffelt hij graag in de bosjes maar ook dan kan je hem niet blijer maken dan met een "goed zo!"... 

Ginger zou een aanwinst voor elke familie zijn. Hij is niet de jongste meer... maar hij heeft gevoel voor humor genoeg en liefde voor tien! Met wie mag hij zijn besmettelijke vrolijkheid gaan delen voor de rest van zijn leven?

(Input 27 februari 2021)

Video