nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Julio

Geboortejaar: januari 2011
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-02-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife Sabine:

Julio verblijft al ruim twee jaar bij ons in het asiel. Deze lieverd is mensgericht en zou makkelijk als enigste hond geadopteerd kunnen worden. Julio verlangt niet alleen naar een eigen familie die hij trouw mag zijn...hij heeft dit gewoon nodig! Hij hunkert naar een eigen iemand met wie hij al zijn liefde kan delen.

Julio loopt nooit in de weg maar is stilletjes altijd in de buurt. Hij heeft een rustig, zacht en eerlijk karakter en houd niet van drukte. Een heerlijke wijze oude ziel! Hij zoekt altijd een rustig hoekje en loopt problemen uit de weg. Hierdoor blijft hij uit problemen in het drukke asiel. De andere honden hebben respect voor hem want met duidelijke een eerlijke hondentaal laat hij iedereen netjes weten waar de grenzen zijn.

Julio leeft hier altijd samen met grote honden en het liefste teefjes. Geen puppy’s of extreem drukke honden, daar houd Julio niet meer van, die tijd heeft hij wel gehad inmiddels ... En met al die drukke energie om hem heen doe je hem geen plezier.

Kortom, een grote, trouwe knuffelbeer die enorm naar zijn eigen veilig en rustig plekje verlangt en zonder twijfel een eigen baasje heel blij zal maken!

Julio is rondom gecheckt en helemaal gezond en reisklaar. Wel zou hij best een paar kilo’s mogen afvallen...dit zou zeker veel makkelijker gaan met een iets actiever leven dankzij dagelijkse mooie wandelingen met zijn trotse eigen baasje!

(Input 27 februari 2021)

Video