nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bella

Geboortejaar: juni 2013
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-02-2021

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Bella is een echte hartendief. Ze is niet alleen beeldschoon van buiten...maar ook uniek van binnen!

Bella heeft het niet makkelijk gehad. Ze heeft bij aankomst verschillende operaties gehad aan een oude breuk en de ligament van haar linker voorpootje is "kapot" waardoor ze een beetje kreupelt. Ze kan er alles mee en heeft geen pijn maar hoe dit zal gaan naar mate ze ouder wordt is een raadsel. Voor nu... doet ze het super gelukkig! En laten we eerlijk zeggen dat ze geen saai of rustig leventje heeft ondanks het asiel leven. Ze maakt er het beste van, elke dag weer!

Ze heeft een speciaal plekje bij ons vaste team want wat was ze geduldig en braaf toen ze totale rust keer op keer moest houden...ze liet alles rustig toe en heeft dan ook geen een keer geprotesteerd. Wat een dapper en zachtaardig meisje!

Bella is een gezellige en speelse allemansvriendin onder de honden. Ze kent de hondentaal goed en geniet net zo veel van de andere honden als zij van haar. Ze kan het met iedereen goed vinden!

Met mensen is Bella heel zacht, het is niet een hondje dat zomaar iedereen dol enthousiast zal begroeten. Ze is voorzichtig en bestudeerd eerst graag "haar" mensen. Daarna...is ze de meest trouwe hond die je je kan bedenken tot...ja er is een tot ;). En dat is tot... ze iets ruikt. Bella heeft namelijk een goed jachtinstinct en geniet buiten het meest aan de lange riem zodat elk bosje onderzocht kan worden. Niet dat ze ooit een salamander zal vangen maar ze kan er echt enorm van genieten en druk bezig mee zijn. Een genot om te zien, als je geen haast hebt. Heb je wel haast...dan moet je haar dit even goed uitleggen en na er even over na te denken (en het lekkers in je broekzak te hebben ontdekt) loopt ze dan weer braaf mee.

Eenmaal binnen merk je niet dat ze er is. Ze is stilletjes graag in de buurt en doet haar best om niet in de weg te lopen.

We hopen dat Bella gauw die speciale match voor iemand wordt. Een actief iemand die heerlijk op avontuur met haar wil gaan, samen genieten en daarna lekker samen bijkomen op de bank...daar droomt Bella van!

(Input 22 februari 2021)

Video